Pædagog til Møllehøjs børnehave

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehuset Møllehøj søger en pædagog som har hjertet fuld af kærlighed til børn, natur og pædagogik

Vi har en fast stilling til en dygtig pædagog ledig i vores hus. Stillingen er i børnehaven, men med mulighed for at afprøve andre aldersgrupper. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer men kan forhandles.

Hvad kan vi tilbyde dig

Møllehøj er beliggende i naturskønne Borup, tæt på tog, bus og motorvej.

Vi er optaget af at nye medarbejdere lander godt i vores hus og har lyst til at blive hos os. Vi har derfor udviklet et koncept hvor du som ny medarbejder tilbydes vidensmoduler og samtaler de første tre måneder af ansættelsen. Det giver mulighed for oplæring og viden om vores hus, samtidig med at du får mulighed for at undres og reflektere over husets praksis.

Vi tilbyder en arbejdsplads med meget frihed i opgaveløsningen. F.eks. får du trukket tid ud af din ugentlige arbejdsplan -denne tid bruges til bl.a. forældresamtaler, sprogtrappearbejde, medarbejdermøder m.m. Derudover har du som pædagog forberedelsestid hver anden uge i den skemalagte arbejdstid, hvor du får plads til at forberede læringsmiljøer, læse faglitteratur, lave praktiske opgaver m.m. hvilket frigiver tid til at du kan være forberedt og nærværende med børnene i din resterende arbejdstid

Vi vil gerne investere i vores medarbejdere og du vil løbende blive tilbudt uddannelse/kurser omkring bl.a. friluftsliv, ICDP, tidlig indsats m.m. Vi arbejder systematisk med faglig refleksion, -evaluering og -udvikling.

Vi har et godt kollegaskab og medarbejderne i Møllehøj er gode til at skabe en rar og sjov stemning samtidig med at de er empatiske og omsorgsfulde og har øje for at hjælpe hinanden i dagligdagen.

Lidt om vores profil som friluftdagtilbud og pædagogik

Møllehøj har en profil som et friluftdagtilbud for børn i alderen 0-6 år. Du kan se billeder fra Møllehøj på vores hjemmeside Det betyder også, at vi har et tæt samarbejde med den lokale naturskole og at vores hverdagspædagogik og aktiviteter primært foregår udendørs.

Vi er certificerede både som ”bæredygtigt grønne spirer” dagtilbud og som friluftsdagtilbud gennem Skovskolen og er optaget af hvordan vi skaber de bedst mulige kvalitative læringsmiljøer, så de tilbyder sociale fællesskaber, lege- og læringsrum i tråd med vores profil, pædagogiske målsætninger og indsatsområder.

I Møllehøj arbejder vi bl.a. med sprogtrappen som pædagogisk redskab der hjælper os med at tilrettelægge de bedst mulige læringsmiljøer for børnegruppen med udgangspunkt i deres nærmeste udviklingszone.

Vi arbejder ofte i mindre grupper og forventer at medarbejderne er i stand til at lede en mindre børnegruppe selvstændigt med fokus på ovenstående og har lyst til og er stand til at indgå i refleksioner med deres kolleger.

Vi tager afsæt i den anerkendende pædagogik og har fokus på tryg tilknytning og samspil i vores relations arbejde med børnene og i udvikling af egen faglig praksis.

Vi har fokus på forældrepartnerskabet og ser mødet med forældrene som en investering i barnets trivsel. Vi tager på hjemmebesøg før barnet starter for at møde familien på hjemmebane og tager ligeledes på hjemmebesøg med fokus på tidlig indsats f.eks. hvis barnet har brug for at blive styrket i sprog og legeudvikling.

Vi lægger vægt på, at du er:

  • Interesseret i at arbejde med uderummet som et læringsmiljø hvor du kan være nysgerrig og sansende sammen med børn -året rundt
  • Sjov for børn at være sammen med -at du sætter dig selv i spil og har ”drive”
  • I stand til at indgå i forældrepartnerskabet med professionalisme og faglig sikkerhed
  • Tydelig, venlig og anerkendende i mødet med børn, kolleger og forældre
  • Initiativrig, ansvarsbevidst, stabil og fleksibel
  • En kollega som sætter samarbejdet højt og har lyst til at deltage aktivt i vores pædagogiske møder
  • Åben over for arbejdet med it, da vi både planlægger, kommunikerer og dokumenterer digitalt
  • I stand til at kunne justere dig efter børnegruppen og kan indtage barnets perspektiv
Ansøgning og kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tanja (dagtilbudsleder) på tlf. 20252090 eller Rie (afdelingsleder) på 20354756

Vi afholder løbende samtaler og forventer at få besat stillingen ved ansættelsessamtale inden udgangen af 2023

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Køge Kommune, Torvet, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945238

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet