De absolut uhyggeligste gadenavne ifølge danskerne

Profilbillede
dato

Efteråret er over os, og efterår er lig med mørke aftener og ikke mindst Halloween! BoligZonen har fået hjælp af intet mindre end 600+ danskere til at finde de mest uhyggelige gadenavne rundt omkring i Danmark. Så lås døren og læs med - hvis du tør…

I BoligZonens arbejde med lejeboliger i hele Danmark støder de ofte på nogle mærkværdige gadenavne. Hvor nogle er sjove, søde og hyggelige, er andre bare uhyggelige og en smule ubehagelige. Men de er selvfølgelig ikke stødt på alle uhyggelige gadenavne i Danmark, så de har spurgt danskerne til råds for at være helt sikre på at finde de absolut uhyggeligste.

Efter en stor konkurrence på Facebook, hvor over 600 mennesker fra hele Danmark har deltaget, er de kommet frem til de absolut mest uhyggelige gadenavne, der findes i Danmark.


Foto: BoligZonen 

Listen er lang, og vi, hos BoligZonen, havde bestemt ikke lyst til at gå ned af nogle af dem en mørk oktober aften. Men vi har måttet skære et sted og har kåret de mest uhyggelige gadenavne. Det var ikke let at udvælge de mest uhyggelige gadenavne i Danmark, for der var uhyggeligt mange gode bud! 

Gadenavne som ikke nåede en topplacering, men stadig er ret så uhyggelige er:

Gravene i Haderslev, Viborg og Odense - Dolken i Holstebro - Voldens Kvarter i Ballerup - Køllesvinget i Haderslev - Elmegade (Nightmare on Elm Street) på Nørrebro i København - Klostergade i Slagelse - Galgebjergvej i Skanderborg - Gravgårdsvej i Viborg - Gyden i Høng - Kapelvej på Nørrebro i København - Dræb(y)vej i Skovlunde - Kirkegårdsgade i Aalborg - Skræmvej i Fjerritslev - Pistolstræde i København - Skyggedal i Nørre Alslev - Skrænten i Roskilde - Troldehøj i Roskilde - Gravensgade i Aalborg - Vejs ende i Allerød - Edderkopvej i Aalborg - Mørkevej i Rønde - Slagtehusvej i Kjellerup - Skyggevej i Bording - Køllesvinget i Haderslev - Kirkegårds Alle i Odense - Midnatsvej i Hjørring - Troldehøjen Hyllinge - Prærien i Grindsted - Smuglerstien i Ebletoft - Skyggestræde i Ballerup - Flagermusvej i Viborg.

Kilde: Redaktionen