Bliv en del af vores engagerede team på Botilbud Stubberupgård - Specialiseret nattevagt til sindslidende voksne

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du en sundheds- eller socialfaglig baggrund?
Vil du være med til at imødekomme vores beboeres ekstra behov for tryghed og omsorg i de små timer på døgnet?

Så kig med her.

Botilbud Stubberupgård er et specialiseret § 108 botilbud for voksne sindslidende. Stubberupgård har til huse på en herregård i naturskønne omgivelser. Botilbuddet rummer 44 boliger til borgere i alderen fra 26 år og opefter, alle med behov for længerevarende støtte, omsorg og hjælp til personlig og social udvikling.

Vores botilbud er opdelt i fire boenheder, og vi har en beskæftigelsesafdeling, hvor vi tilbyder borgerne værksted, dyrehold og grøn omsorg med fokus på, hvad samspillet med naturen gør ved os.

Vi har oparbejdet en særlig kultur med fokus på aktiviteter, udeliv og fællesskaber. Derudover har Stubberupgård gennemgået en gennemgribende om- og tilbygning og fremstår nu fuldt moderniseret.

Botilbuddet ligger ved Borup på Midtsjælland og hører under Center for Specialiserede Botilbud i Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

Vi leder vi efter dig, der

 • har en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse
 • brænder for relationsarbejde, og har fokus på vigtigheden af stabilitet og tryghed for beboerne om natten
 • har kompetencer inden for medicinhåndtering
 • er vant til at dokumentere i fagsystemer
 • har et positivt livssyn, er pligtopfyldende og stabil
 • kan begå dig i et fagligt miljø med stor omskiftelighed og udpræget rummelighed, og hvor kerneopgaven er beboernes udvikling og trivsel
Arbejdsopgaver
Du kommer til at arbejde med borgere med psykiske problemstillinger med forskellig grad af kompleksitet. Det kræver, at du skal arbejde med:

 • hjælp til personlig pleje
 • pædagogik ud fra de mål, som er fastsat for indsatsen med borgeren i centrum
 • medicinhåndtering
 • dokumentation i Domus
 • relationelt med beboerne på fagligt og velfunderet niveau ud fra observationer og vurderinger
 • praktiske opgaver
Vi tilbyder
På Stubberupgård får du et selvstændigt job med indflydelse på, og ansvar for, at udvikle og tilrettelægge egne opgaver. Du vil møde et spændende arbejdsmiljø med masser af faglige udfordringer, supervision og mulighed for at deltage i undervisning.

Vi er et botilbud med høj brugerindflydelse og -inddragelse. Vi arbejder med brugerindflydelse og ud fra Københavns Kommunes værdigrundlag, og ser samarbejde som nøglen til positiv gensidig udvikling. Kort sagt: et bosted i udvikling med engagerede medarbejdere og beboere.

Vi er en arbejdsplads med mange traditioner bl.a. afholder vi tre årlige pårørendearrangementer, motionsdagen Tour de Stub, deltager i Danmark spiser sammen og DHL.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast stilling, hvor du vil indgå i et lille team på to vågne nattevagter. Stillingen ønskes besat den 1. august 2024 eller snarest derefter. Arbejdstiden er på 28 timer om ugen og er placeret hver 2. uge fra mandag til mandag i tidsrummet kl. 23-07.00 og arbejdsweekend i ulige uger. Som nattevagt har du mulighed for powernap. Løn i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse vil vi indhente straffeattest.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte botilbudsleder Søs Sabransky på 2686 1001 eller afdelingsleder Mikkel Faarvang Kirkeskov på 2485 1684. Du kan også få et indtryk af os og vores beboere i filmen her. Og du kan læse mere om os her.

Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade din dokumentation for gennemført uddannelse og CV.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via linket senest tirsdag den 25. juni 2024

Om Borgercenter Voksne (BCV)
I Borgercenter Voksne (BCV) hjælper vi københavnere i udsatte og psykisk sårbare positioner. Vi tager afsæt i borgernes håb, drømme og ressourcer og understøtter den enkeltes vej mod et mere selvstændigt liv – og med en større kobling til det almindelige samfundsliv. Vi har fokus på borgerens recovery gennem en rehabiliterende indsats. BCV’s kerneopgave er at støtte den enkelte borgers udvikling mod at leve et så godt og selvstændigt liv som muligt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (28-28 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067046

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet